2020. július 3. péntek
Kornél, Soma
A Nap kel 04:56-kor,
nyugszik 20:54-kor.

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt Tállya község honlapján!

Isten hozta Önt kedves böngésző, aki vagy akarattal, vagy csak a világhálón kóborolva meglátogatja községünket. A honlapunkon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik, Tállya számtalan értékét, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét.

A honlap összeállításában közreműködő kollégák mottójuknak azt tekintették, hogy az általános ismertetőkön túl egy fejlődő község arculatát mutassák be Önöknek. Persze az interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen róla, ismerjenek meg bennünket.

Tállya a Tokaj – Hegyaljai borvidék egyik legősibb szőlőtermesztő, borászattal foglalkozó községe, a „királyi borok” hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a hegyaljai bort. Mértéktartó fogyasztása jótékony hatással van egészségünkre.

Tegye meg, hogy helyben tapasztalja meg mindezt! Ehhez kínálunk Önnek és kedves Családjának az igényeknek megfelelő szintű szállást, ízletes ételeket,  borokat, barátságos és vendégszerető embereket.

Remélem, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük községünkben, ahol magánszemélyként megtapasztalhatja majd a tállyai emberek vendégszeretetét, megtekintheti idegenfogalmi látnivalóinkat

Tiszteljen meg minket látogatásával, mi szeretettel várjuk!

Osika József
Tállya polgármestere
Casino Bonus at bet365 uk